Honing van de imker

Honing

Bloemenhoning van Imkerij Regina

Honing kan worden onderverdeeld in verschillende soorten honing, afhankelijk bij welke bloemen de bijen hun nectar hebben gehaald; koolzaadhoning, bloemenhoning, lindehoning, heidehoning, enz.

De bloemenhoning van Imkerij Regina komt uit de regio Schagen en omstreken. Onze bijenkasten staan o.a. in Callantsoog, ’t Zand, Dirkshorn en Schagerbrug. De bijen bezoeken daarvoor de diverse bloemen die op de akkers en velden staan. Elke honing is daardoor uniek.

De koolzaadhoning van Imkerij Regina komt uit de regio van Groningen. Onze bijen hebben daar tijdens het bloeien van het koolzaad gestaan.

Verkoop van honing

Onze honing is verkrijgbaar in potjes van 250 gr en 450 gr en is op een aantal adressen in de regio te koop:

Woord van wijsheid

Een Woord van Wijsheid is een winkel/centrum waar u terecht kunt voor een ruim assortiment natuurlijke producten, informatie en persoonlijk advies. Tevens biedt een Woord van Wijsheid ontspanning en balans voor lichaam en geest in het Centrum. Woord van Wijsheid verkoopt de Regina bloemenhoning en de Regina koolzaad crème honing in potjes van 450 gram.

Loet 21
1741BN Schagen
Bezoek de website: www.woordvanwijsheid.nl

Uit eigen streek

‘Uit eigen Streek’ is een winkel en tevens webshop in streekproducten, Hollandse delicatessen en (kook)cadeaus van Nederlandse producenten. Het assortiment is puur, (h)eerlijk en ambachtelijk en duurzaam. ‘Uit eigen Streek’ staat iedere donderdag op de Schager weekmarkt en op veel marken in de regio. ‘Uit eigen Streek’ heeft tevens winkels in Hippolytushoef en op Westerland. ‘Uit eigen Streek’ verkoopt de Regina bloemenhoning en de Regina koolzaad crème honing in potjes van 450 gram.

Westerlandweg 43
1788KL Westerland
Bezoek de website: www.uiteigenstreek.nl

Hemmes Bessen

Hemmes Bessen verkoopt in het bessen seizoen (half juli t/m september) verse blauwe bessen en andere bessen producten aan huis. Hemmes Bessen verkoopt Regina blauwe bessen honing en de Regina blauwe bessen cremé honing.

Stoomweg 12a
1764NA Breezand
Bezoek de website: hemmesbessen.nl

Reformhuis Tuitjenhorn

Reformhuis Tuitjenhorn is een biologische winkel waarin voornamelijk biologische producten worden verkocht op gebied van voeding, medisch en/of gezondheid. Reformhuis Tuitjenhorn verkoopt alleen de Regina koolzaad crème honing in potjes van 450 gram.

Dorpsstraat 12
1747HD Tuitjenhorn
Bezoek de website: reformhuistuitjenhorn.nl

Hoeve Veldzicht

Op het melkveebedrijf van Hoeve Veldzicht bevindt zich ook een BEEMSTER boerderijwinkel. In deze winkel verkopen zij met trots Beemsterkaas en overige streekproducten uit Noord-Holland. Hoeve Veldzicht verkoopt de Regina bloemenhoning en de Regina koolzaad crème honing in potjes van 450 gram.

Geopend op vrijdag en zaterdag van 9.00 – 16.30 uur.

Doorbraak 6
1735EK 't Veld
Bezoek de website: www.veldzichthoeve.nl

Regina Faunabeheer is EVM gecertificeerd in plaagdierpreventie en lid van het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen.

EVM Logo
KAD Logo