Mieren

Mieren

Mieren overlast

Mieren kunnen een hoop overlast veroorzaken wanneer hun nest in je terras of gazon zit. De mieren lopen overal en kunnen zelfs bij je binnenlopen. Binnenshuis komen mieren af op zoetigheid en veroorzaken vaak overlast in de keuken. Als mieren eenmaal voedsel gevonden hebben leggen ze een geurspoor aan van de voedselbron naar het nest. De andere mieren kunnen zo het voedsel snel terugvinden, en je hebt binnen de kortste keren een hele invasie in je keuken.

Zie je overal bultjes zand liggen? Begint je terras op sommige plaatsen te verzakken? Bespaar jezelf een hoop ergernis. Laat de mieren professioneel bestrijden door een ervaren ongediertebestrijder. Zo wordt het probleem het snelst effectief aangepakt.

Hoe bestrijden wij mieren?

Wij werken met een gel-achtige stof die we op diverse plaatsen aanbrengen. De mieren nemen deze stof mee naar hun nest en de overlast zal snel minder worden. Dit is een zeer doeltreffende manier om de overlast aan te pakken.

Wij gebruiken uitsluitend bestrijdingsmiddelen die in Nederland zijn toegelaten, en zijn volkomen veilig voor u, uw gezin, uw huisdieren en het milieu.

Regina Faunabeheer is EVM gecertificeerd in plaagdierpreventie en lid van het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen.

EVM Logo
KAD Logo